Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Kézműves műhelyek a Koronás Parkban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. március 14.
Két napon is várják a kreatív kikapcsolódásra vágyó gyerekeket és felnőtteket a héten a Koronás Parkban. Csütörtökön délben ünnepi kézműves foglalkozás kezdődik, majd szombaton és vasárnap a Koronás Műhelyben a tavaszra készülnek a résztvevők.
Tovább...
 
Az egész hosszú hétvégén ingyen látogathatóak a múzeumok Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 14.
A múzeumkedvelők nemcsak a nemzeti ünnepen, hanem az egész hosszú hétvégén ingyenesen látogathatják a Szent István Király Múzeum nyitva tartó kiállítóhelyeit. Kilenc helyszínen várják aktuális és állandó tárlatok a közönséget.
Tovább...
 
Utcaszínház, iskolai megemlékezések, flashmob, vásár Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 14.
Image170 éves évfordulóját ünnepeljük az 1848-49-es forradalom és szabadságharcnak. Székesfehérváron hagyományosan a közterek szobrainál, emléktábláinál iskolák megemlékezéseivel és koszorúzással kezdődnek a nemzeti ünnep programjai március 14-én, szerdán délelőtt.
Tovább...
 
Megújul a Nyugdíjas Szolgáltatóház Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. március 14.
ImageA nyílászárók és a fűtési-rendszer cseréjének, és az új háztartási eszközöknek köszönhetően komfortosabbá vált a Lövölde úti Szolgáltatóház. Az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület által használt klubhelyiség és a műhelyek festését követően nyár elejére körbekerítik a házat, és megtörténik a parkrendezés is.
Tovább...
 
Forradalmi és színházi kalandozások Székesfehérvár utcáin Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. március 14.
ImageA nemzeti ünnephez kapcsolódva két alkalommal is szervez vezetett sétát a héten a Tourinform Iroda. Pénteken a márciusi ifjak nyomába eredhetünk, míg szombaton Székesfehérvár reformkori színházi életébe nyerhetünk bepillantást.
Tovább...
 
Remekül mutatkozott be 2017-es évjárat Nyomtatás E-mail
Írta: Szellő Gábor   
2018. március 13.
Rekordszámú, összesen 539 nevezés érkezett az ország valamennyi borvidékéről a tizenhetedik alkalommal rendezett Országos Syngenta Borversenyre. A siófoki díjátadón a szekszárdi Schieber Pincészet, a tokaji Tokajicum Borház, a tolnai Tomolik Pincészet, valamint a badacsonyi Varga Pincészet érte el a legmagasabb pontszámot és kapta a SynVino-díjakat.
Tovább...
 
A forradalom színei Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás, Fehérvári Programszervező Kft.   
2018. március 13.
ImageKülönleges, látványos, fiatalos összművészeti produkcióval ünnepli Székesfehérvár az 1848–49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulóját. A forradalom színei című utcaszínházi bemutatót két alkalommal is láthatják majd az ünneplők a Városház téren március 15-én.
Tovább...
 
50 magyar teszteli a világbajnok bort Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. március 13.
ImageA világ legjobb toszkán vörösborát kóstolhatja meg ötven magyar borkedvelő idén áprilisban, a Várkert Bazárban. Az ültetett mesterkurzuson minden idők egyik legsikeresebb borásza, Giacomo Neri kínálja végig a részvevőket a pincészet legjobb évjárataival, amelyek között ott lesz a világ legjobb boraként számon tartott 2001-es évjáratú Tenuta Nuova is.
Tovább...
 
OKJ-s Képzések Toplistája: a Bérügyintéző a legnépszerűbb Nyomtatás E-mail
Írta: Zsigmond Zsófia   
2018. március 13.
ImageLetaszította a trónról az évek óta vezető társadalombiztosítási ügyintéző képzést a bérügyintéző OKJ – derül ki a Perfekt Zrt. OKJ-s Képzések Toplistájából. Az éves felmérés szerint továbbra is a pénzügyi képzések uralják a legnépszerűbbek mezőnyét, de sokan jelentkeztek 2017-ben sportedzőnek és targoncavezetőnek is. Így alakult át a ranglista 2016-hoz képest.
Tovább...
 
Betegségek, melyeket minden nőnek ismernie kell(ene) Nyomtatás E-mail
Írta: Webbeteg   
2018. március 13.
ImageA legtöbb nő számára egy-egy szabálytalan menstruációs ciklus vagy alkalmi gombás hüvelyfertőzés az élet természetesnek vélt velejárója, semmi olyan, amit az idő vagy egy egyszerű kezelés ne gyógyíthatna meg. Ugyanakkor némely tünet súlyos egészségügyi problémát jelezhet. Nem kell pánikba esni, de jó tudni, hogy mikor kell orvoshoz fordulni segítségért. A WEBBeteg.hu összeszedte a nőket leggyakrabban érintő betegségeket, amikről nem minden érintett tud eleget.
Tovább...
 
Az idén is lesz alkotói pályázat Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy   
2018. március 13.
ImageAz előző évek hagyományait követve az Országos Tűzmegelőzési Bizottság 2018-ban is alkotói pályázatot hirdet óvodások és iskolások részére. Fejér megyéből a műveket május 3-ig kell eljuttatni a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságra.
Tovább...
 
<< Első < Előző 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10880 - 10890 / 20484